CURS CRÉIXER EN FAMÍLIA

Bon dia Mares i Pares,

Us escric aquest correu per informar-vos que durant els pròxims mesos d’octubre i novembre organitzarem una nova edició del curs CRÉIXER EN FAMÍLIA per a pares i mares amb fills/es de 12 a 16 anys.

El “Créixer en família” són espais de comunicació entre pares i mares interessats a conèixer aspectes que puguin influir de manera positiva en l’educació i en el desenvolupament dels seus fills i filles. Conviden a reflexionar sobre les seves experiències i a compartir-les amb altres famílies.

 

Què oferim?

Un cicle de tallers on els pares i mares reflexionaran i intercanviaran vivències sobre l’educació dels seus fills i filles, guiats per una professional experta en dinàmiques familiars que els donarà eines per a la criança positiva. El cicle consisteix en sis sessions de dues hores que tractaran temàtiques com: l’afecte, l’autonomia, l’autoritat, la resolució de conflictes, les responsabilitats en l’àmbit domèstic, el lleure i l’entorn, el paper educatiu de l’escola, etc. El programa també ofereix, a través de la seva web, un espai de suport en línia amb recursos per aplicar la criança positiva.

 

A qui va adreçat?

A mares i pares amb fills o filles amb edats compreses entre els 12 i els 16 anys.

És per aquest motiu que us volem a animar a participar-hi i, també, us demano que ens ajudeu a fer-ne la màxima difusió entre les famílies dels vostres centres educatius. Per aquest motiu, us enviem un document amb tota la informació del curs i que us agrairíem que féssiu arribar a tots els vostres contactes.

 

Moltes gràcies per tot i molt bon inici de curs!

 

Aniol Sellabona i Aguilera

Tècnic d’Educació
IME- Institut Municipal d’Educació i Joventut
Ajuntament d’Olot

Tel. 972270049

http://ime.olot.cat/

 

IMEGINACIÓ

 

Download (PDF, Unknown)

Download (PDF, Unknown)