Donació de sang a Olot

Hola,

 

Des del Banc de Sang i Teixits us volem demanar la vostra col·laboració. Aquesta propera setmana vindrem al vostre municipi per a la campanya de donació de sang, es per aquest motiu que us volem demanar si podeu enviar el cartell, que us adjunto, a totes les famílies de la vostra escola. Com ja us vam comentar anteriorment moltes escoles ens havien demanat no repartir la promoció de la campanya amb paper.

 

Us volem recordar que a Catalunya es necessiten cada dia unes 1000 donacions per tal que la sanitat catalana funcioni correctament. Sense aquestes donacions no es podria mantenir, per exemple, ni l’activitat quirúrgica ni el tractament del càncer com ho fem ara, o respondre a les necessitats dels pacients politraumatitzats en accidents de trànsit.

 

Totes aquestes donacions s’aconsegueixen gràcies a la solidaritat dels donants catalans, que no fallen mai en totes les campanyes que diàriament s’organitzen en diferents poblacions catalanes.

 

Cada any, hi ha èpoques on les reserves de sang baixen i hem de reforçar les campanyes per tal de garantir el subministrament a tots els hospitals. Això és especialment important en èpoques de vacances (estiu, Setmana Santa i Nadal), quan els donants canvien els seus hàbits, i també en els festius llargs (ponts), on patim pel subministrament de plaquetes (un component sanguini amb una caducitat molt curta).

 

Si teniu qualsevol dubte o problema per reenviar aquest missatge us podeu posar en contacte amb mi.

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

 

 

 

 

 

 Meritxell Casacuberta Garcia

Tècnica de Promoció

Banc de Sang i Teixits. Girona
Hospital Dr. Josep Trueta. Avda. França, 60
Telefon fix 972.94.15.26 i mòbil 607351099

mcasacuberta@bst.cat